Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Nissan" prezentējusi "X-Trail" modernizēto versiju Eiropas tirgum. Līdz šim modelis atjauninātajā versijā bija parādīts tikai Ķīnas un ASV tirgum, kur tas pieejams ar "Rogue" nosaukumu.

Modernizētais "Nissan X-Trail" pieejams kā piecu, tā septiņu sēdvietu versijā. Vizuāli atjauninātais modelis no līdzšinējā atšķiras ar jauna dizaina buferiem, citādu radiatora dekoratīvo režģi un priekšējiem lukturiem, kurus tagad var iegādāties arī viscaur diožu izpildījumā.

Atjauninātā "Nissan X-Trail" salonā ir jauna dizaina stūresrats, kuram tagad pieejama arī apsilde, citādi apdares materiāli un aizmugurējo sēdekļu apsilde. Bagāžas nodalījuma tilpums palielināts no 550 litriem līdz 565 l (piecvietīgajā versijā), bet nolaistu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu gadījumā bagāžas nodalījuma tilpums sasniedz 1996 l.

Tāpat "Nissan X-Trail" modelim tagad ir pieejama pusautomātiskā bezpilota sistēma "ProPilot", kas kontrolē stūres sistēmu, akseleratoru un bremzes, braucot pa vienu joslu pilsētas sastrēgumā vai pa šoseju.

Eiropas tirgū modernizētais "Nissan X-Trail" būs pieejams ar 1,6 un divu litru dīzeļdzinēju, kas attīsta attiecīgi 130 un 177 zirgspēku jaudu, kā arī 163 ZS jaudīgu benzīna agregātu. Otrajā gadījumā tas ir pieejams tikai versijā ar manuālo pārnesumkārbu un priekšējo riteņu piedziņu.

Tirdzniecībā modernizētais "Nissan X-Trail" nonāks šoruden.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!