Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Opel" oficiāli atklājusi atjaunināto "Zafira" modeļa saimi. Modernizācijas ietvaros pilnībā izmainīta virsbūves priekšējā daļa, kas ieturēta jaunās paaudzes "Astra" modeļa stilā.

Priekšdaļā "Opel Zafira" modelim ir citāds buferis, radiatora dekoratīvais režģis un lukturi, kamēr aizmugurē nedaudz mainīta lukturu un bufera forma.

"Opel Zafira" interjerā ir jauna dizaina mērinstrumentu panelis un stūresrats. Savukārt priekšējā paneļa centrā ir septiņu collu ekrāns. Tas arī ļāvis samazināt pogu skaitu priekšējā panelī, jo vairāku funkciju vadība pārnesta uz skārienjutīgo ekrānu.

Tāpat modernizētais vienapjoma automobilis ir aprīkojams ar jauno "R4.0 IntelliLink" multimediju sistēmu, kura atbalsta "Apple CarPlay" un "Android Auto" sistēmu, kā arī bezvadu interneta piekļuves punktu līdz pat septiņām ierīcēm.

Par papildu samaksu "Opel Zafira" modelim pieejami velosipēda stiprinājumi, adaptīvie diožu lukturi, adaptīvā kruīza kontrole, ceļazīmju atpazīšanas funkcija un brīdinājuma sistēma par iespējamo sadursmi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!