Vācu tūninga kompānija "Lumma Design" publicējusi attēlus ar savu jaunāko projektu – vizuālo pārveidojumu programmu "CLR R" pagarinātās riteņu garenbāzes apvidus automobilim "Range Rover L".

Pagarinātajam "Range Rover" šis tūninga kantoris piedāvā virsbūves aerodinamisko elementu komplektu, kas jau tā masīvo automobili padara vizuāli vēl apjomīgāku un agresīvāku. Tas panākts, uzstādot jaunu priekšējo un aizmugurējo buferi, uzlikas riteņu arkām, kas spēkratu paplašina par pieciem centimetriem katrā pusē, un jumta spoileri.

Greznajam apvidus automobilim "Lumma Design" uzstādījusi oriģināla dizaina 22 collu melnus riteņu diskus ar 305 milimetru platuma riepām.

Atgādinām, ka "Range Rover L" ir par 20 centimetriem garāks nekā standarta "Range Rover" un kopumā sasniedz 5,2 metru garumu. Aizmugurējo pasažieru kājām vietas ir par 14 centimetriem vairāk nekā standarta modelī. Savukārt aizmugurējo sēdekļu atzveltnes var nolaist par 17 grādiem – par deviņiem grādiem vairāk nekā standarta "Range Rover".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!