Foto: Publicitātes foto

Vācu tūninga kompānija "Brabus" izgatavojusi "iBusiness" modifikāciju uz jaunās paaudzes "Mercedes-Benz" S-klases sedana bāzes, ko pats izstrādātājs nosaucis par pasaulē visātrāko un visjaudīgāko luksusa limuzīnu pasaulē.

"Brabus 850 6.0 iBusiness" aprīkots ar sešlitru V8 biturbo motoru, kas attīsta 850 zirgspēku jaudu, kas ir par 265 ZS vairāk nekā "S63 AMG", uz kā bāzes tas veidots. Savukārt šī "Brabus" dzinēja maksimālais griezes moments sasniedz 1450 ņūtonmetru, tomēr šis raksturlielums ierobežots pie 1150 Nm atzīmes, lai saudzētu transmisiju. Rezultātā masīvais sedanam līdz 100 km/h paātrinās 3,5 sekundēs un maksimāli sasniedz 350 km/h.

"Brabus" limuzīns aprīkots ar dažādām "Apple" ierīcēm – "iPad mini", "Mac mini", "iPod touch" un "Apple TV", kas kontrolējami ar paša "Brabus" izstrādātu pulti. Turklāt "Mercedes-Benz" iebūvēto borta datora sistēmu "Comand" var kontrolēt no "iPad mini", kas iebūvēti priekšējo sēdekļu atzveltnēs.

Tāpat šis pasaulē visātrākais luksusa limuzīns no standarta "Mercedes-Benz" S-klases atšķiras ar keramiskajām bremzēm, par 15 mm pazeminātu balstiekārtu, līdz pat 22 collu "Brabus" riteņu diskiem un divtoņu ādas salonu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!