Foto: Publicitātes attēli

"Mercedes-Benz" publicējis pirmo oficiālo ilustrāciju ar jaunās paaudzes S-klases limuzīnu. Šis attēls tika ievietots Austrijas "Mercedes-Benz" izplatītāja interneta mājaslapas mobilajā versijā, tomēr drīz pēc tam no tās tika izdzēsts. Oficiāli jaunā "Mercedes-Benz" S-klase tiks prezentēta 15. maijā Hamburgā.

Sērijveida ražošanā "Mercedes-Benz" jaunā S-klase nonāks augustā, bet plašākai publikai tas tiks parādīts rudenī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē, pēc kā tas arī nonāks pie markas izplatītājiem. Gaidāms, ka oktobrī ražošanā nonāks arī šī limuzīna pilnpiedziņas modifikācijas "4Matic", bet novembrī – sportiskā versija "S63 AMG 4Matic".

Pēc provizoriskas informācijas, jaunā S-klase izgatavota uz modulārās platformas, iegūs virkni detaļu no alumīnija un deviņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Tāpat automobilim būs modernizēti dzinēji, kas kļuvuši ekonomiskāki. Vēl spēkratam būs jaunas aktīvās un pasīvās drošības sistēmas.

Šāgada martā "Mercedes-Benz" oficiāli atklāja jaunās S-klases interjeru. Limuzīnam būs automātiskais salona gaisa aromatizētājs, apsildāmi durvju rokturi, aizmugurējie sēdekļi ar masāžas funkciju, 1500 vatu "Burmester" audio sistēma, kā arī 12 collu ekrāns priekšējā panelī.

"Mercedes-Benz" S-klase būs kā standarta, tā arī pagarinātajā riteņu garenbāzes versijā. Tāpat būs pieejams limuzīns "Pullman", kas ražotāja piedāvājumā aizstās "Maybach" limuzīnus. Vēl S-klase būs pieejama kupejas un kabrioleta versijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!