Foto: Publicitātes foto

Vācu tūninga kompānija "Brabus", kas pazīstama kā visjaudīgāko un visātrāko "Mercedes-Benz" markas automobiļu modifikāciju izstrādātāja, pirmdien uzsāka pasūtinājumu pieņemšanu savam pirmajam motociklam "Brabus 1300 R", kas 154 eksemplāru ierobežotā sērijā tika iztirgots pirmajās divās minūtēs.

14. februārī "Brabus" uzsāka pasūtinājumu pieņemšanu savam pirmajam motociklam "Brabus 1300 R", kas ir pārveidota "KTM 1290 Super Duke R Evo" motocikla versija. "Brabus" versijā tas tika piedāvāts 77 vienībās melnā un 77 eksemplāros sarkanā versijā. Kompānijai bija nepieciešamas mazāk nekā divas minūtes, lai iztirgotu visus ierobežotās sērijas motociklus, no kuriem katrs maksā vairāk nekā 40 tūkstošus eiro.

"Brabus 1300 R" ir izgatavots uz "KTM 1290 Super Duke R Evo" motocikla bāzes, no kura atšķiras ar priekšējā luktura dizainu, sēdekli un aerodinamiskajiem elementiem. Motociklam pieejama adaptīvā balstiekārta, kurai ir regulējami amortizatori un piecu dažādu iestatījumu braukšanas režīmi.

"Brabus" motocikls aprīkots ar 1301 kubikcentimetru "V-Twin" dzinēju, kas attīsta 180 zirgspēku jaudu un 140 ņūtonmetru griezes momentu. Rezultātā "Brabus 1300 R" motocikls līdz 60 jūdzēm (97 km/h) paātrinās 3,2 sekundēs un maksimāli sasniedz 270 km/h.

Pavisam "Brabus" izgatavos 154 vienības šī modeļa motociklu, no kuriem 77 būs "Signature Black" melnā un "Magma Red" sarkanā krāsā.

"Brabus" motocikla papildu aprīkojumā pieejama vilkmes elektroniskā kontrole, kas samazina aizmugurējā riteņa izbuksēšanas iespēju, 17 collu riteņu diski, kā arī sēdekļa apsilde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!