Foto: Publicitātes attēli

Polijas kompānija "Varsovia Motor Company" publicējusi ilustrācijas ar luksusa hibrīda sedanu "Varsovia Concept". Uzņēmums plāno tamlīdzīgu automobili ieviest sērijveida ražošanā, izlaidi ierobežojot pie 50 eksemplāriem gadā.

"Varsovia Concept" ir aprīkots ar hibrīda spēka agregātu, kas apvieno benzīna dzinēju, elektromotoru un akumulatoru komplektu. Iekšdedzes dzinējs šajā sistēmā darbojas tikai elektrības ražošanai. Detalizētāku informāciju par tehniskajiem risinājumiem poļi pagaidām neatklāj.

Poļu luksusa sedans no vietas līdz 100 km/h spēs paātrināties aptuveni piecās sekundēs, bet tām maksimālais braukšanas ātrums tiks ierobežots pie 200 km/h atzīmes. Tikai ar elektroenerģiju hibrīda sedans spēs nobraukt līdz 350 km distanci, bet ar pilnu degvielas tvertni – līdz 850 km.

Interesanti, ka poļu luksusa sedanā nav priekšējā pasažiera sēdekļa – tā vietā uzstādīts paliktnis aizmugurējā pasažiera kājām. Vēl aizmugurē sēdošajiem pasažieriem būs divi 19 collu multimediju sistēmas ekrāni un satelīta internets.

"Varsovia Motor Company" plāno gatavo prototipu prezentēt "kādā no tuvākajām starptautiskajām autoizstādēm". Sērijveida ražošanā poļu luksusa sedans nonākšot 2018. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!