Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Porsche" izstrādājusi visjaudīgāko un ekskluzīvāko "911 Turbo S" modifikāciju "Exclusive Edition". No standarta modeļa tā atšķiras, piemēram, ar jaudu, kas palielināta par 27 zirgspēkiem.

Tāpat kā standarta "Porsche 911 Turbo S", arī "Exclusive Edition" ir aprīkots ar 3,8 litru sešcilindru turbomotoru. Tā jauda sasniedz 607 zirgspēkus, bet griezes moments – 750 ņūtonmetrus. Ekskluzīvās versijas "Porsche" no vietas līdz 100 km/h paātrinās 2,9 sekundēs, bet līdz 200 km/h – 9,6 s. Maksimālais braukšanas ātrums sasniegs 330 km/h.

Tāpat "Exclusive Edition" standarta komplektācijā ir 20 collu riteņi tikai ar centrālo skrūvi, keramiskās bremzes, adaptīvā balstiekārta PASM un sportiskā pakotne "Sport Chrono".

Vēl "Porsche 911 Turbo S Exclusive Edition" atšķiras ar zelta toņa virsbūves krāsojumu, ko paveikusi autoražotāja individuālo pasūtinājumu nodaļa "Porsche Exclusive Manufaktur". Šī paša toņa akcenti redzami arī automobiļa interjerā.

Pavisam tiks izgatavotas tikai 500 vienības "Porsche 911 Turbo S Exclusive Edition" automobiļu. Katram pircējam līdz ar šo spēkratu tiks izsniegts arī "Porsche Design" rokaspulkstenis, kura konstrukcijā ir gan titāna sakausējuma, gan oglekļa šķiedras detaļas. Arī šie rokaspulksteņi būs izgatavoti 500 eksemplāru ierobežotā sērijā.

"Porsche 911 Turbo S Exclusive Edition" cena Vācijā ir 259 992 eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!