Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Porsche" prezentējusi "Cayenne" apvidus automobiļa speciālo versiju "Platinum Edition". No standarta automobiļa tā atšķiras ar īpašu eksterjera noformējumu un bagātīgāku standarta aprīkojumu.

"Porsche Cayenne Platinum Edition" no standarta modeļa vizuāli atšķiras ar platīna toņa līstītēm radiatora dekoratīvajā režģī un gaisa tvērējos, kā arī tāda paša toņa aizmugurējo spoileri.

Šīs speciālās versijas automobilim tiks piedāvāta izvēle no sešiem virsbūves krāsas toņiem, no kurām standarta būs sudrabotā. Tāpat klients varēs izvēlēties melnu, baltu, sudraba, kā arī sarkankoka toni.

"Porsche Cayenne Platinum Edition" standarta aprīkojumā būs iekļauti biksenona lukturi, multimediju sistēma ar 11 skaļruņiem un septiņcollu ekrānu, tonētie logi un 19 collu riteņi.

Šīs versijas apvidus automobili varēs pasūtināt ar 300 zirgspēku jaudīgo 3,6 litru benzīna motoru vai arī 245 ZS jaudīgo trīslitru dīzeļdzinēju.

Tirdzniecībā "Porsche Cayenne Platinum Edition" nonāks nākamā gada janvārī. Vācijā tā cena būs no 66 379 eiro, bet versijā ar dīzeļmotoru – no 67 212 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!