Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Porsche" šonedēļ notiekošajā Parīzes autoizstādē prezentēs "Cayenne S E-Hybrid" modifikāciju, ko autoražotājs pozicionē kā pasaulē pirmo hibrīdauto ar "plug-in" tehnoloģiju luksusa apvidus auto segmentā.

Kopā ar "Panamera S E-Hybrid" un "918 Spyder", "Porsche" ir vienīgā automašīnu marka, kas piedāvā trīs "plug-in" modeļus.

Līdzās "Cayenne S E-Hybrid", "Porsche" Parīzes autoizstādē prezentēs arī uzlabotās "Cayenne S", "Cayenne Turbo", "Cayenne Diesel" un "Cayenne S Diesel". To galvenās īpašības ir lielāka veiktspēja, precīzāka stūres vadība, aerodinamiskāks dizains un daudz plašāks standarta aprīkojuma klāsts.

Pateicoties "plug-in" hibrīdtehnoloģijai un uzlabotai piedziņas koncepcijai, "Cayenne S E-Hybrid" degvielas patēriņš, pēc ražotāja datiem, ir tikai 3,4 litri uz 100 km un CO2 izmešu daudzums vien 79 g/km.

Arī tirgus pozitīvi reaģēja uz šādu modeļu piedāvājumu – 2014. gada pirmajos astoņos mēnešos "Porsche" pārdeva pavisam nepilnus 17 tūkstošus "Panamera" automašīnu, no kurām pusotrs tūkstotis jeb 9% bija tieši "Panamera S E-Hybrid" modeļi. "Porsche" sagaida arī augstus "Cayenne S E-Hybrid" pārdošanas rādītājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!