Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Porsche" uzsākusi interjera priekšējā paneļa ražošanu klasiskajam "911" modelim, kas tika izlaists periodā no 1969. līdz 1975. gadam. Šobrīd ražošanā ieviestais priekšējais panelis atbilst visiem mūsdienu kvalitātes standartiem, bet tajā pašā laikā saglabā oriģinālo dizainu un detaļas.

"Porsche" uzsver, ka jaunā priekšējā paneļa plastmasas tekstūra, pieskaršanās radītās sajūtas un krāsu tonis ir tāds pats kā klasisko "911" oriģinālajam panelim. Autoražotājs uzskata, ka jauno paneli vēlēsies iegādāties un uzstādīt to klasisko "911" īpašnieki, kuru esošais panelis ir saplaisājis saules staru ietekmē vai arī kā citādi deformējies.

Jaunais priekšējais panelis der tajās pašās stiprinājumu vietās, bet plastmasa, no kā tas izgatavots, ir daudz noturīgāka pret termisko ietekmi. Turklāt paneļa maiņa ir ļoti vienkārša, jo šim nolūkam jāizņem tikai priekšējais vējstikls. Tāpat "Porsche" šo detaļu nomainīs savas markas dīlera centros.

Jaunais klasiskā "Porsche 911" interjera priekšējais panelis Vācijā maksā 952 eiro.

Atgādinām, ka pirms pāris mēnešiem "Porsche" paziņoja, ka klasiskajiem "911" modeļiem piedāvā jaunu multimediju sistēmu ar 3,5 collu skārienjutīgu ekrānu. Multimediju sistēma ieturēta klasiskā stilā un tiek ievietota standarta magnetolas vietā. Tās cena – 1184 eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!