Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Land Rover" oficiāli atklājusi pagarinātās riteņu garenbāzes "Range Rover" modifikāciju, kas modeļa nosaukumu papildinās ar indeksu "L". Par 20 centimetriem pagarinātais "Range Rover" debitēs drīzumā notiekošajā Dubaijas autoizstādē.

5,2 metrus garajā "Range Rover L" aizmugurējo pasažieru kājām vietas ir par 14 centimetriem vairāk nekā standarta modelī. Savukārt aizmugurējo sēdekļu atzveltnes var nolaist par 17 grādiem – par deviņiem grādiem vairāk nekā standarta "Range Rover". Turklāt automobiļa pircējs varēs izvēlēties kā vienotu sēdekli, tā arī divus atsevišķus sēdekļus ar dalīto konsoli pa vidu.

Pagarinātajā "Range Rover" vairāk vietas ir ne tikai pasažieriem, bet arī bagāžai. "L" modifikācijas bagāžas nodalījuma tilpums ir par 315 litriem lielāks, sasniedzot kopumā 2345 litrus. Pagarinātais "Range Rover" ir par 80 kilogramiem smagāks nekā standarta modelis un sver 2,4 tonnas.

Tikai pagarinātajam "Range Rover" būs pieejama speciāls komplektācijas līmenis "Autobiography Black", kurš būs visdārgākais modeļa piedāvājumā. Šādas komplektācijas "Range Rover L" tiks izgatavots 100 vienību ierobežotā sērijā. Šādas modifikācijas apvidus automobilim aizmugurējiem pasažieriem būs ledusskapis, dzērienu glāzes, atvāžamie galdiņi u.c. "ekstras".

Tāpat "Autobiography Black" komplektācijā jau standartā būs "Meridian" audio sistēma ar 10,2 collu ekrānu aizmugurējiem pasažieriem, masāžas funkcija sēdekļos, elektriskie aizkariņi, panorāmas stikla jumts, kā arī salona apdare ar ādu un koku.

Eksterjerā "Autobiography Black" modifikāciju varēs atšķirt pēc citāda radiatora dekoratīvā režģa, aizmugurējiem lukturiem, oriģināla dizaina riteņu diskiem un ventilācijas atverēm uz priekšējām durvīm.

Pagarinātais "Range Rover" būs pieejams tikai ar šī modeļa visjaudīgākajiem motoriem – 4,4 litru V8 dīzeļdzinēju (339 ZS) un pieclitru V8 kompresormotoru (510 ZS).

Pirmie "Range Rover Autobiography Black" klienti savus spēkratus saņems nākamā gada augustā. Šāds spēkrats maksās vismaz 165 tūkstošus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!