Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Land Rover" izstrādājusi visgreznāko "Range Rover" modifikāciju "SVAutobiography". Plašākai sabiedrībai jaunais automobilis pirmo reizi tiks parādīts šonedēļ notiekošajā Ņujorkas autoizstādē.

"Range Rover SVAutobiography" būs pieejams kā standarta, tā arī pagarinātajā versijā. Tāpat šis būs pirmais "Range Rover", kā virsbūvi varēs pasūtināt divtoņu krāsojumā. No citām "Range Rover" versijām šī vizuāli atšķirsies vēl ar citādu radiatora dekoratīvo režģi un oriģināla dizaina 22 collu riteņu diskiem.

Patiesa greznība valda "SVAutobiography" interjerā – aizmugurējiem pasažieriem ir divi atsevišķi sēdekļi, kas elektriski regulējami plašā diapazonā. Salonā izmantoti augstvērtīgi apdares materiāli.

"Range Rover SVAutobiography" pieejams ar tiem pašiem motoriem, kas jau pazīstami no standarta modeļa. Turklāt īpaši greznajai modifikācijai būs pieejams arī 550 zirgspēku jaudīgais V8 kompresormotors, kas ir ar 40 ZS un 55 Nm lielāku veiktspēju nekā standarta "Supercharged" versijā. Spēka agregāti sajūgti ar astoņpakāpju automātisko "ZF" pārnesumkārbu.

Tirdzniecībā "Range Rover SVAutobiography" nonāks vasarā. Lielbritānijā tā cena būs no 148 900 sterliņu mārciņām (203 646 eiro).


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!