Foto: Publicitātes foto

"Renault" modeļu klāstā jaunais "Austral" aizstās "Kadjar" modeli, turklāt jau nākamā gada pavasarī automobilis nonāks pārdošanā. Pagaidām gan ražotājs publicējis tikai vienu fotogrāfiju, kurā daļēji atklāta jaunā modeļa aizmugurējā daļa ar tā nosaukumu.

"Austral", kas ir atvasināts no latīņu valodas vārda "australis", rezonē daudzās Eiropas valodās, tostarp franču valodā.

Modeļu nosaukšanas stratēģijas vadītāja "Renault" mārketinga departamentā Silvija dos Santosa norāda: ""Austral" uzbur dienvidu puslodes dzīvīgumu un siltumu. Tas ir vārds, kas aicina ceļot un ir lieliski piemērots apvidniekam. Jaunā modeļa nosaukums ir harmonisks skaņu līdzsvars, kas ir viegli izrunājams un starptautisks."

"Renault" jaunais apvidnieks būšot ietilpīgs, viegli vadāms un aprīkots ar modernākajām tehnoloģijām, ienesot jaunas vēsmas C segmentā. "Austral" ir paredzēts līdz piecu pasažieru pārvadāšanai; automobiļa kopgarums – 4,51 m.

"Austral" parāda, ka pēc "Arkana" un jaunā "Megane E-Tech Electric" izlaišanas, "Renault" virzās uz savas pozīcijas atgūšanu SUV segmentā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!