Foto: Publicitātes attēli

Kompānija "Renault" oficiāli apstiprinājusi, ka uz "Duster" apvidus automobiļa bāzes tiks izgatavots arī pikaps ar dubulto pasažieru kabīni, un parādījusi pāris ilustrācijas ar jauno sērijveida modeli. Pikaps uz "Duster" bāzes tiks prezentēts 18. jūnijā Argentīnā.

"Renault" pagaidām vien atklāj, ka pikaps saglabās visas "Duster" apvidus automobiļa kvalitātes, tam būs piecas pasažieru sēdvietas un samērā liela kravnesība. Detalizētāku informāciju, piemēram, kādi dzinēji tam būs pieejami, autoražotājs pagaidām neprecizē.

Jāatzīmē, ka "Duster" jau līdz šim bija pieejams pikapa versijā. Speciālu 500 vienībās ierobežotu "Duster" pikapu sēriju izgatavoja rumāņu autoražotājs "Dacia". Pikaps tika izgatavots sadarbībā ar vietējo virsbūvju darbnīcu "Romturingia".

Jau pazīstamais rumāņu pikaps "Dacia Duster" bija tikai ar divvietīgu kabīni. Automobilis tika komplektēts ar 1,5 litru dīzeļdzinēju, kas attīsta 110 zirgspēku jaudu, un pilnpiedziņas sistēmu. Kravas nodalījuma garums rumāņu pikapam sasniedz 1,7 metrus, bet kravnesība – 450 kilogramu.

Pēc provizoriskas informācijas, arī jaunā pikapa izstrādē piedalījusies Rumānijas kompānija "Romturingia". Vai tamlīdzīgs pikaps Eiropā būs pieejams arī ar "Dacia" marku, pagaidām nav zināms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!