Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Rolls-Royce" pašlaik notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentējusi atjauninātos "Phantom" saimes modeļus – sedanu, kabrioletu un kupeju – kas turpmāk nosaukumā iegūs piebildi "Series II".

Šī ir pirmā būtiskā "Phantom" saimes modernizācija kopš 2003. gada, kad debitēja sedans, kamēr kabriolets tirdzniecībā nonāca 2007. gadā, bet kupeja – 2008. gadā. "Phantom" modeļi ieguvuši diožu priekšējos lukturus, un ražotājs apgalvo, ka tas ir pirmais sērijveida automobilis pasaulē, kuram šāda tehnoloģija tiek piedāvāta jau standarta aprīkojumā. Tāpat izmaiņas eksterjerā skārušas arī priekšējo un aizmugurējo buferi.

Interjerā "Phantom" modeļiem būs pieejama jauna navigācijas sistēma ar trīsdimensiju kartēm un lielāku – 8,8 collu – ekrānu. Tāpat "Rolls-Royce" modeļiem uzlabota video novērošanas sistēma pa virsbūves perimetru.

Vēl šie automobiļi iegūs jauno astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu un jaunu aizmugurējo diferenciāli. Kā norāda ražotājs, tas ļāvis V12 dzinēja degvielas patēriņu samazināt vidēji par 10 procentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!