Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Rolls-Royce" izstrādājusi "Wraith" kupejas speciālo versiju "Inspired by Music". Kā norāda autoražotājs, šis spēkrats aprīkots ar visjaudīgāko un visizsmalcinātāko audio sistēmu "Rolls-Royce" vēsturē.

"Rolls-Royce Wraith Inspired by Music" aprīkots ar 1300 vatu jaudīgu audio sistēmu, kuras izstrādei autoražotājam bija nepieciešami divi gadi.

Šajā audio sistēmā ir 12 kanālu pastiprinātājs, divi zemfrekvenču skaļruņi (t.s. sabvūferi), septiņi skaļruņi augstajām frekvencēm un tikpat – vidējām. Vēl divi skaļruņi iebūvēti griestos, lai radītu skaņas telpiskuma efektu. Visiem skaļruņiem ir īpašs vara pārklājums, kas tiek izmantots tikai augstākās klases audio sistēmās.

Pa automobiļa interjera perimetru uzstādīti mikrofoni, kuri pastāvīgi seko skaņai salonā, lai sistēma automātiski izmainītu tonalitāti vai skaļumu atkarībā no situācijas.

Varš izmantots arī šī speciālās sērijas "Rolls-Royce Wraith" interjera apdarē. Tas uzklāts uz centrālās konsoles, durvju apdares paneļiem un drošības jostu fiksatoriem. Savukārt mērinstrumentu skalu dizains pārveidots, lai atgādinātu vinila plates.

"Rolls-Royce Wraith" tiek komplektēts ar 6,6 litru V12 dzinēju, kas attīsta 624 zirgspēku jaudu. Šis markas vēsturē visjaudīgākais un visātrākais automobilis līdz 100 km/h paātrinās 4,6 sekundēs.

Autoražotājs neatklāj, cik maksās šī "Inspired by Music" versija. Iespējams, tā arī tiks pārdota tikai vienīgajā eksemplārā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!