Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 23. augustā, uzņēmums "Scania" uzsāk jauno kravas automobiļu laišanu tirdzniecībā, Parīzē prezentējot pirmos Eiropas tirgum paredzētos tālsatiksmes kravas automobiļus.

Ar šo pirmo prezentāciju tiek demonstrētas līdz šim lielākās "Scania" investīcijas – 20 miljardu zviedru kronu (2,1 miljards eiro) apmērā – jaunos produktos un pakalpojumos. Latvijā jaunās paaudzes kravas automobiļu paaudze tiks prezentēta 14. septembrī.

"Scania" jauno piedāvājumu klajā laidīs vairākās stadijās, koncentrējoties uz dažādām nozarēm un klientu grupām, sekojot rūpīgi izplānotam grafikam; paralēli tiks pārdoti arī augstu vērtētie pašreizējās paaudzes kravas automobiļi. Pakāpeniskā jaunās paaudzes ieviešana tiks uzsākta ar Eiropas tirgum paredzēto tālsatiksmes kravas automobiļu laišanu tirdzniecībā, vēlāk tiem sekos citas kravas automobiļu versijas.

Uzņēmums "Scania" ir izstrādājis plašu pielāgotu produktu un pakalpojumu risinājumu klāstu, kas ļauj samazināt transportlīdzekļu ekspluatācijas un uzturēšanas izmaksas un palielināt to darbspējas laiku.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!