Foto: Publicitātes foto

Spāņu autoražotāja SEAT atsevišķi izdalītā "Cupra" marka drīzumā notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentēs sava pirmā modeļa prototipu – sportisku hibrīda apvidus automobili "Formentor", kas tā nosaukts par godu Maljorkas pussalai, kurā "satiekas vēji".

"Cupra Formentor" saskaņā ar dizaineru ieceri ir klasiska apvidnieka un sportiska automobiļa apvienojums. Līdzīgi kā "Audi" un "Porsche", arī "Cupra" apvidniekam aizmugurējie lukturi ir vienotā joslā – visā virsbūves platumā.

Spāņu sportiskā apvidnieka interjers ir izšūts ar ādu divu krāsu toņu kombinācijā. Mērinstrumentu panelis šeit ir digitāls un to papildina 10 collu multimediju sistēmas ekrāns. Centrālajā tunelī ir podziņas, ar kurām pārslēgt transmisijas pārnesumus, kā arī divas USB-C ligzdas.

"Cupra Formentor" ir aprīkots ar hibrīda spēka agregātu, kas apvieno turbopūtes iekšdedzes dzinēju, elektromotoru, DSG automātisko pārnesumkārbu un akumulatoru komplektu. Hibrīda kopējā jauda ir 245 zirgspēki. Tikai ar elektroenerģiju "Formentor" ar vienu uzlādi spējīgs nobraukt līdz 50 kilometru distanci.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!