Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Shelby American" pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē prezentējusi savu pārveidojumu programmu "Ford Focus" sportiskajai modifikācijai "ST".

"Shelby" pārveidojumi paredz uzstādīt vēl sportiskāka regulējuma balstiekārtu, kas pazemina arī klīrensu, citāda dizaina riteņu diskus, spēcīgākus bremžu mehānismus un "Borla" izplūdes sistēmu.

Tāpat "Ford Focus ST" spēkratam "Shelby" uzstādījis oglekļa šķiedras motora pārsegu ar papildus ventilācijas atverēm un aizmugurējo spoileri. Interjerā sēdekļi pāršūti melnas un dzeltenas ādas kombinācijā.

Dzinējs gan palicis bez izmaiņām. Atgādinām, ka "Ford Focus ST" tiek komplektēts ar 250 zirgspēku jaudīgu divlitru turbopūtes benzīna dzinēju, kas sajūgts ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Sportiskais hečbeks līdz 100 km/h paātrinās 6,5 sekundēs.

Piebildīsim, ka vēl "Shelby American" Detroitas autoizstādē prezentējis arī "Ford Mustang GT500 Super Snake" modifikācijas "Widebody" versiju, kas ar dažādiem virsbūves aerodinamiskajiem papildus elementiem padara to vizuāli platāku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!