Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Shelby American" izstrādājusi jaunā "Ford Mustang GT" modifikāciju "Shelby", kas jaudīgākajā pārveidojumu versijā attīsta 700 zirgspēku.

"Shelby GT" no standarta modeļa atšķiras ar agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko elementu komplektu, kas izgatavots no oglekļa šķiedras. Tāpat automobilim ir citāds motora pārsegs, sānskata spoguļu korpusi, 20 collu riteņu diski, sportiskāka regulējuma balstiekārtas amortizatori un atsperes, kā arī "Wilwood" bremžu mehānismi.

Bāzes versijā "Shelby GT" tiek komplektēts ar pieclitru V8 kompresormotoru, kas attīsta 627 zirgspēku jaudu (standarta "Ford Mustang GT" attīsta 435 ZS) un sportiskāka skanējuma "Borla" izplūdes sistēma. Atkarībā no pircēja izvēles motors tiek sajūgts vai nu ar sešpakāpju manuālo, vai tāda paša pārnesumu skaita automātisko transmisiju.

Tomēr par papildus samaksu "Shelby American" šī paša motora jaudu piedāvās palielināt līdz 700 zirgspēkiem. Vēl šī modifikācija atšķirsies ar vēl spēcīgākām bremzēm un adaptīvo balstiekārtu.

Jau esošajiem "Ford Mustang GT" īpašniekiem "Shelby GT" pārveidojumu pakotne izmaksās no 40 tūkstošus ASV dolāru (34 500 eiro).


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!