Foto: Publicitātes foto

Čehu autoražotāja "Škoda" mazākais apvidnieks "Kamiq" kļuvis par pirmo šīs markas "krosoveru", kas ieguvis "Scoutline" pakotni. Tam būs viscaur diožu lukturi, melnas plastmasas uzlikas riteņu arkām un sudraba toņa akcenti eksterjerā.

No citām "Škoda Kamiq" atšķirībām ar "Scoutline" pakotni var minēt priekšējo buferi ar apakšdaļas papildu aizsardzību, aizmugurējais difuzors sudrabotā tonī, kā arī matēta hroma sānskata spoguļu korpusi, logu tonējums, 17 collu riteņi (18 collu būs par papildu samaksu).

Atgādinām, ka līdz šim "Scoutline" pakotne bija pieejama tikai "Fabia" universālim "Combi" un hečbekam "Rapid Spaceback". Arī tiem "Scoutline" modifikācijā bija dažādi melna un sudrabota toņa papildu dekori, kā arī bagātīgāks aprīkojums jau standartā.

Interjerā "Scoutline" pakotnes "Kamiq" iegūs pedāļu uzlikas no alumīnija, hromētus ietvarus gaisa deflektoriem, kā arī ar ādu apšūtu stūresratu, stāvbremzes sviru un pārnesumkārbas kloķi.

"Škoda Kamiq Scoutline" būs pieejams ar jebkuru no šim modelim pieejamajiem motoriem.

Plašākai sabiedrībai markas mazākais apvidnieks "Scoutline" izpildījumā pirmo reizi tiks parādīts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē. Savukārt tirdzniecībā "Scoutline" pakotne "Kamiq" modelim būs pieejama no šī gada jūnija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!