Foto: Publicitātes attēli

Kompānija "Škoda" parādījusi pirmo fotogrāfiju ar sava mazākā apvidus automobiļa "Kamiq" interjeru. Kā redzams fotogrāfijā, šim apvidniekam interjers izskatīsies praktiski tāpat, kā jaunajam "Scala" hečbekam.

"Škoda" jaunā interjera koncepcija pirmo reizi tika parādīta "Škoda Vision RS" prototipā. Savukārt sērijveida modelī pirmo reizi tā tika pielietota kompaktajā hečbekā "Scala". Arī "Kamiq" būs tāds pats salons, atšķiras tikai stūresrats, priekšējā paneļa dekors un sēdekļu apšuvums.

Tādējādi arī "Škoda Kamiq" būs pieejams virtuālais mērinstrumentu panelis, multimediju sistēmas ekrāns ar 10,25 collu diagonāli un priekšējā vējstikla elektriskā apsilde.

Neskaitot interjera dizainu, arī eksterjers "Kamiq" apvidniekam un "Scala" hečbekam būs līdzīgs. Piemēram, abiem modeļiem ir līdzīga priekšējo lukturu forma un "Škoda" uzraksts logotipa vietā uz bagāžnieka durvīm. "Kamiq" apvidniekam priekšējie lukturi būs sadalīti divās sekcijās: augšējā būs dienas gaitas gaismas, bet apakšējā – tuvie un tālie lukturi.

Plašākai sabiedrībai "Škoda Kamiq" modelis pirmo reizi tiks parādīts marta sākumā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!