Foto: Publicitātes attēli

Čehu autoražotājs "Škoda" šomēnes notiekošajā Frankfurtes autoizstādē prezentēs "Scala" modeli sportiskā veidola versijā "Monte Carlo".

"Monte Carlo" modifikācija atšķirsies ar melniem dekoratīviem elementiem un oriģināla dizaina 17 un 18 collu riteņu diskiem. Eksterjerā "Monte Carlo" versijai melni būs sānskata spoguļu korpusi, radiatora dekoratīvais režģis, priekšējā bufera uzlikas, kā arī "Škoda" uzraksts uz bagāžnieka vāka.

Interjers "Škoda Scala Monte Carlo" versijā būs izšūts sarkaniem diegiem, griesti būs pāršūti ar melnu audumu, bet ar ādu būs pārvilkts pārnesumkārbas sviras uzgalis, stāvbremzes svira un stūresrats. Savukārt pedāļiem būs alumīnija uzlikas, bet standarta sēdekļi aizstāti ar sportiskajiem. Jau standartā "Monte Carlo" versija būs ar tonētiem aizmugurējiem logu stikliem un panorāmas stikla jumtu.

"Monte Carlo" nosaukums šādai versijai dots par godu Montekarlo rallijam, kurā "Škoda" piedalās vēl no pagājušā gadsimta. Tamlīdzīga modifikācija pieejama arī citiem šīs markas modeļiem – tāda būs arī drīzumā tirgū gaidāmajam mazajam apvidniekam "Kamiq".

Atgādinām, ka "Scala" modelis "Škoda" piedāvājumu papildināja 2018. gada nogalē, tas tiek pozicionēts kā "Rapid" ideoloģiskais pēctecis "Audi A3 Sportback" stilā. "Škoda Scala" izgatavota uz modulārās platformas MQB-A0, tāpat kā "VW Polo" modelis. Automobilis pieejams ar 95 līdz 115 ZS jaudīgiem benzīna un dīzeļa dzinējiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!