Foto: Publicitātes foto

Kompānija "SsangYong" publicējusi pirmo oficiālo informāciju, attēlus un video ar vienapjoma automobiļa "Rodius" pēcteci, kas Dienvidkorejas tirgū būs pieejams ar "Korando Turismo" nosaukumu. Šā 11 vietīgā automobiļa izstrādei ražotājs veltījis divarpus gadus un projektā ieguldījis aptuveni 180 miljardus vonu (ap 86 miljonus latu).

"SsangYong Korando Turismo" vienapjoma automobilim ir četras sēdekļu rindas. Nolokot aizmugurējo sēdekļu atzveltnes, kas veido līdzenu grīdu, salona konfigurāciju var samazināt līdz deviņām vai septiņām sēdvietām. Pēdējā no variantiem tiek iegūts bagāžas nodalījuma tilpums līdz 3240 litriem. Turklāt otro un trešo sēdekļu rindu var savāzt tā, ka veido galdiņus.

11 vietīgais automobilis pieejams ar divlitru dīzeļdzinēju (149 ZS un 360 Nm), kas pieejams arī "Actyon" apvidus automobilī. Motors sajūdzams vai nu ar sešpakāpju mehānisko, vai piecpakāpju automātisko "Mercedes-Benz" pārnesumkārbu. Vēl automobilim pieejams 3,2-litru sešcilindru benzīna dzinējs un versija ar pilnpiedziņu.

Dienvidkorejas autoražotājs plāno realizēt 20 tūkstoš šī modeļa spēkratu ik gadu – 10 tūkstošus vietējā tirgū, bet vēl 10 tūkstošus ārvalstīs.

Dienvidkorejas tirgū "SsangYong Korando Turismo" maksās no 28,4 miljoniem vonu (13,6 tūkstoš latu).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!