Foto: Publicitātes foto

Kopš laišanas klajā "Toyota C-HR" ir izpelnījies plašu atzinību par novatorisko dizainu. "Kenshiki" forumā "Toyota" iepazīstināja ar jauno "C-HR prologue" konceptu, kas radīts, lai nestu jaunus pārsteigumus un demonstrētu iespējamo nākamās paaudzes sērijveida modeļa veidolu.

"Toyota C-HR prologue" ir daļa no "Toyota" apņemšanās nodrošināt oglekļa neitralitāti, ienesot plašāku elektrifikācijas piedāvājumu lielākajā un konkurences piesātinātākajā Eiropas tirgus segmentā (CUV). Jaunais uzlādējamā hibrīda "Toyota C-HR" ar Eiropā saliktiem akumulatoriem līdzās modeļa hibrīda versijai vēl vairāk nostiprinās "Toyota" multitehnoloģiju klāstu.

Pašreizējais "Toyota C-HR" dzima "Toyota" Eiropas dizaina izstrādes centrā "ED²" Francijas dienvidos. Tieši "ED²" ir arī jaunā "Toyota C-HR prologue" tapšanas vieta.

Atliek uzmest vienu skatienu "Toyota C-HR prologue", lai kļūtu skaidrs, ka automobilis ir palicis uzticīgs savam sākotnējam DNS. "Toyota C-HR prologue" joprojām ir drosmīgs un, iespējams, polarizējošs. Lielāki riteņi kopā ar īsākām pārkarēm uzlabo stāju jebkurā rakursā. Vienlaikus "Toyota C-HR prologue" arī palielina praktisko ietilpību salonā.

Priekšdaļa, kas atgādina āmurzivs galvu, ir daļa no 3D arhitektūras – priekšējais režģis ir samazināts, bet priekšējie lukturi kļuvuši šaurāki. "Toyota C-HR prologue" ievieš trešo krāsas akcentu – sēra toni, kas kombinēts ar metālisku sudraba un pārstrādāta oglekļa melno. Jau no paša sākuma automobilis tika veidots tā, lai izceltos ar trīskrāsu variantu.

Pēc provizoriskas informācijas, jaunās paaudzes "Toyota C-HR" sērijveida modelis gaidāms nākamgad – septiņus gadus pēc pašreizējā "C-HR" debijas. Modelis tiks pozicionēts nišā starp "Yaris Cross" un "Corolla Cross".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!