Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Toyota" pašlaik notiekošajā Frankfurtes autoizstādē prezentējusi modernizēto "Land Cruiser" modeli. Apvidus automobilim ir pilnībā mainīts virsbūves priekšdaļas dizains, bet interjerā ir citāds mērinstrumentu panelis un centrālā konsole.

Salīdzinājumā ar "Toyota Land Cruiser" līdzšinējo versiju modernizētais ir par 60 milimetriem garāks, sasniedzot 4,84 metru kopgarumu. Klīrenss palicis līdzšinējais – 215 mm.

Joprojām "Toyota Land Cruiser" ir izgatavots uz rāmja, tam ir pastāvīga pilnpiedziņas sistēma un diferenciāļu bloķētāji. Savukārt "Multi-Terrain Select" sistēmai, kura adaptē elektroniku braukšanai pa dažādiem ceļa segumiem, tagad ir arī automātiskais režīms.

Eiropas tirgū "Toyota Land Cruiser" būs pieejams ar 177 zirgspēku jaudīgo 2,8 litru dīzeļdzinēju un sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Atsevišķos tirgos pieejams būs arī 2,7 un četru litru benzīna dzinējs ar attiecīgi 161 un 249 ZS jaudu.

Automobiļa aprīkojumā būs diožu lukturi, videonovērošanas sistēma pa virsbūves perimetru, ieskaitot "caurspīdīgo motora pārsega" režīmu kā "Land Cruiser 200" modelim. Vēl pieejama trīsjoslu klimata kontrole, priekšējie ventilējamie sēdekļi, multimediju sistēma ar astoņu collu ekrānu, kā arī stūres un priekšējā vējstikla apsilde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!