Foto: Publicitātes foto

"Toyota" prezentējusi modernizēto "C-HR" apvidnieku ar pilnveidotu "Style" aprīkojumu un jaunu multimediju sistēmu.

2022. gada "Toyota C-HR" ieguvis pilnīgi jauno "Toyota Smart Connect" – "Toyota" jaunāko multimediju sistēmu. Jaunajai platformai, kas, izņemot "Active" līmeni, ietverta visu versiju standarta aprīkojumā, ir lielāka datu apstrādes jauda, un tā darbojas ātrāk nekā līdzšinējā sistēma.

Ar astoņu collu skārienjutīgā HD ekrāna starpniecību tā nodrošina tūlītēju piekļuvi virknei viedo tiešsaistes pakalpojumu, ieskaitot mākoņdatu navigāciju ar vienmēr aktuālu satiksmes informāciju. Tas nodrošināts, izmantojot "Toyota C-HR" jauno datu sakaru moduli (DCM), tāpēc tiešsaistes pakalpojumiem nav nepieciešams savienojums ar tālruni, un nerodas papildu izmaksas par mobilajiem datiem.

Programmatūras atjauninājumi notiek nemanāmi bezvadu režīmā, un savienojumu ar viedtālruni nodrošina "Apple CarPlay" (bezvadu režīmā) un "Android Auto" (ar vadu).

Izvēloties aprīkojuma līmeni "Luxury" un "GR Sport", klienti iegūs vēl pilnīgāku pakotni, kas ietver borta sistēmā integrētu navigācijas sistēmu ar izvērstākām maršruta funkcijām, ieskaitot pilsētu 3D kartes, informāciju par automaģistrāļu ceļa zīmēm un stacionāro fotoradaru atrašanās vietām.

Jaunais "Style" aprīkojuma līmeni izceļ divu toņu virsbūves krāsojuma opcija, kas apvieno ametista krāsas korpusu ar kontrastējošu sudraba vai melnas krāsas jumtu, priekšējām virsbūves statnēm, aizmugurējo spoileru un jauna dizaina 18 collu riteņu diskiem. Salonā sēdekļu apdarei izmantota jauna kombinācija, kas apvieno audumu ar mīkstu mākslīgo ādu, savukārt interjera detaļas ir metāliski pelēkajā tonī.

Jaunais "Style" līmenis ir pozicionēts aprīkojuma klāsta pašā centrā – starp "Active" un augstākajiem "GR Sport" un "Luxury", un paredzams, ka ar to izvēlēti automobiļi veidos vairāk nekā pusi no "Toyota C-HR" pārdošanas apjoma Eiropā. Pasūtījumu pieņemšana jau ir sākusies, un pirmie automobiļi pie klientiem nonāks nākamā gada pavasarī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!