Foto: Publicitātes foto

Uļjanovskas autorūpnīca (UAZ) atjaunojusi apvidus automobiļa "Hunter" ražošanu, kas no konveijera tika noņemts 2015. gadā. "UAZ Hunter" ražošana atjaunota saistībā ar "lielu pieprasījumu no klientiem, kuri vēlas uzticamu un praktisku apvidus automobili", vēstīts uzņēmuma preses paziņojumā.

Tagad "UAZ Hunter" tiks komplektēts arī ar drošības jostu nepiesprādzēšanas indikatoru un bērnu sēdeklīšu ISOFIX stiprinājumiem aizmugurējā sēdekļu rindā.

Apvidus automobilis tiek komplektēts ar 2,7 litru benzīna dzinēju, kas attīsta 128 zirgspēku jaudu un 210 ņūtonmetru griezes momentu. Spēka agregāts sajūgts ar piecpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Tāpat kā iepriekš, arī ražošanā atjaunotais "UAZ Hunter" tiks piedāvāts kādā no trim versijām – "Classic", "Trophy" un arī "Victory Series", kas debitēja 2015. gada maijā. To ražoja par godu 70 gadiem kopš uzvaras Lielajā Tēvijas karā un 1973. gada padomju kinofilmai "Cīņā dodas tikai vecie" ("В бой идут одни старики").

Gada otrajā pusē UAZ uzsāks atjauninātā "Patriot" modeļa ražošanu. Gaidāms, ka tas iegūs braukšanas elektronisko stabilizācijas sistēmu, kruīza kontroles sistēmu, drošības spilvenus un modernizētu mērinstrumentu paneli. "Patriot" būs pirmais UAZ modelis, uz kura tiks uzstādīts markas jaunais logotips.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!