Foto: Publicitātes foto

Uļjanovskas autorūpnīca (UAZ) izstrādājusi "Hunter" jeb klasiskā bobika versiju "Ekspedīcija", kas paredzēta braukšanai bezceļos. Šāds automobilis Krievijā maksās no 985 tūkstošiem rubļu (13 776 eiro).

Jau standartā "UAZ Hunter Ekspedīcija" versija tiks aprīkota ar 235/85 R16 izmēra bezceļam paredzētajām "BF Goodrich All-Terrain" riepām, jumta bagāžnieku, buferu un sliekšņu pastiprinošajām uzlikām, kā arī ritošās daļas aizsargpannām automobiļa apakšā.

Vēl "Ekspedīcijas" versijā "UAZ Hunter" ir aprīkots ar paplašinātām riteņu arkām, bet sēdekļi ir pāršūti ar ūdeni atgrūdošu audumu. Turklāt priekšējie sēdekļi ir ar elektrisko apsildi.

Šāds bezceļiem paredzētais "UAZ Hunter", kas ražošanā bez būtiskām izmaiņām ir jau gandrīz 50 gadus, ir aprīkots ar 2,7 litru benzīna dzinēju, kas attīsta 134 zirgspēku jaudu un 217 ņūtonmetru griezes momentu. Motors sajūgts ar piecpakāpju manuālo pārensumkārbu. Tāpat apvidniekam ir pilnpiedziņas sistēma ar bloķējamu aizmugurējo diferenciāli.

Atgādinām, ka standarta "UAZ Hunter" versijā "Classic" maksā no 732 tūkstošiem rubļu (10 237 eiro).

Vēl UAZ piedāvājumā tiks ieviesta mikroautobusa "Buhanka" versija "Trofi", kas arī tiks aprīkota ar "GF Goodrich" bezceļa riepām, jumta bagāžnieku, kāpnēm, bloķējamo aizmugurējo diferenciāli un sēdekļiem ar ūdeni atgrūdošo audumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!