Foto: Publicitātes foto

Uļjanovskas autorūpnīca (UAZ) par godu pašlaik Krievijā notiekošajam Pasaules kausa finālturnīram futbolā uzsākusi speciālas apvidus automobiļa "Patriot" modifikācijas tirdzniecību.

No standarta "UAZ Patriot" speciālā versija atšķiras ar ekskluzīvu tumši zilu virsbūves krāsojumu. Tāpat uz virsbūves ir uzlīmes un plāksnītes ar modeļa nosaukumu un futbola bumbas atveidu. Vēļ šīs modifikācijas apvidnieks atšķiras ar tonētiem aizmugurējiem logu stikliem un melniem riteņu diskiem.

Savukārt interjerā ādas sēdekļi būs izšūti ar kontrastējošas krāsas diegiem, bet pārnesumkārbas vadības sviras uzgalis un stāvbremzes rokturis arī būs noformēts futbola motīvā.

Futbolam veltītā "UAZ Patriot" versija izgatavota uz "Prestižs" komplektācijas bāzes, kurā ietilpst gaisa kondicionētājs, priekšējo sēdekļu apsilde, stūresrata apsilde, multimediju sistēma ar navigāciju, kruīza kontrole, miglas lukturi, signalizācija un braukšanas elektroniskā stabilizācijas sistēma. Par papildu samaksu klients varēs izvēlēties vēl aizmugurējo sēdekļu apsildi un elektrisko apsildi priekšējam vējstiklam.

Speciālās versijas "UAZ Patriot" tehniskā ziņā palicis bez izmaiņām – tas aprīkots ar 135 zirgspēku jaudīgu 2,7 litru benzīna dzinēju.

Šīs modifikācijas UAZ maksās 995 tūkstošus rubļu (13 524 eiro) – par četriem tūkstošiem (55 eiro) lētāk nekā standarta "Maksimums" komplektācija un par 66 tūkstošiem rubļu (897 eiro) dārgāk par "Prestižs" komplektāciju, uz kā bāzes tas veidots.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!