Foto: LETA

Dienu pēc ievēlēšanas Rīgas brīvostas valdē Rīgas domes deputāts Sandris Bergmanis (S) Jūrmalā ticies ar uzņēmēju Aināru Šleseru, lai papildinātu teorētiskās zināšanas par ostas darbību, ziņo TV3 Ziņas.

Bergmanis trešdien pēcpusdienā pamanīts Jūrmalā, restorānā "Laivas" pusdienojot ar Šleseru. Domnieks atzinis, ka tikšanās notikusi pēc Šlesera iniciatīvas. Bergmanis piekritis tikties, ņemot vērā, ka Šleseram piederošie uzņēmumi Rīgas brīvostā pārkrauj aptuveni trešo daļu kopējā kravu apjoma.

"Mēs parunājām par uzņēmējdarbību, jo es arī esmu uzņēmējs. Viņš nosauca man savus finanšu rādītājus, kas ir iespaidīgi. Viņš bija redzējis televīzijā ievēlēšanu, un viņš man pastāstīja daudz ko no teorijas viedokļa, kā osta darbojas," TV3 Ziņām uzsvēra Bergmanis.

Jau ziņots, ar 35 balsu pārsvaru Bergmanis brīvostas valdē tika ievēlēts otrdien, 20. augustā. Bergmaņa kandidatūra gan izpelnījās asu kritiku no opozīcijas pārstāvjiem, jo pirms balsojuma viņš konkrēti nevarēja atbildēt uz teju nevienu opozicionāru jautājumu, ziņoja LETA.

Savai aizstāvībai Bergmanis minēja faktu, ka sākotnēji viņš nemaz nebija plānojis atbildēt uz kolēģu jautājumiem, jo kā ziņotājs bija pieaicināts Juridiskās pārvaldes vadītājs.

Bergmaņa ievēlēšana šajā amatā bija viena no "Saskaņas" prasībām, lai parakstītu koalīcijas līgumu ar "Gods kalpot Rīgai" pirms mēra vēlēšanām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!