Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Bentley" publicējusi attēlus ar vairākiem noformējuma variantiem "Mulliner Bacalar" rodsteram – visdārgākajam un visekskluzīvākajam markas automobilim, kas tiks izgatavots tikai 12 vienību ierobežotā sērijā.

"Bacalar" ir pirmais "Bentley" individuālo pasūtinājumu nodaļas "Mulliner" jaunās "Coachbuilt" programmas ietvaros radītais auto modelis. Katrs no 12 šīs sērijas spēkratiem tiks izgatavots tikai pēc individuāla pasūtinājuma, izvēloties sev vēlamo virsbūves krāsu, eksterjera dekoru, kā arī interjera apdares materiālus.

"Bentley" parādījis sešus noformējuma variantus, no kuriem katrs atšķiras ar individuālām īpatnībām, lai demonstrētu dažādās aprīkojuma iespējas, kas pieejamas tikai un vienīgi "Bacalar" rodsteram, piemēram, 5000 gadu veca koka apdari.

Tehniskā ziņā "Bentley Bacalar" būs līdzīgs jau pazīstamajam "Continental GTC" modelim. Tomēr "Bacalar" būs principiāli atšķirīgs virsbūves dizains un interjers – vienīgā kopīgā detaļa tiem būs durvju rokturi.

Automobilis būs aprīkots ar 660 zirgspēku jaudīgu sešlitru W12 benzīna motoru, kas sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu un kas vilkmi novada uz visiem četriem riteņiem.

"Bentley Bacalar" cena publiski netiek atklāta; pēc provizoriskas informācijas, tā ir gandrīz divi miljoni eiro. Tomēr tam arī vairs nav īpašas nozīmes, jo visi 12 eksemplāriem jau ir atrasti pircēji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!