Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volvo" pašlaik notiekošajā Pekinas autoizstādē prezentējusi īpaši greznu "S90" modeļa limuzīna konceptu "Ambience Concept".

"Volvo S90 Ambience" ir līdzšinējās "Excellence" modifikācijas evolūcija. Arī "Ambience" konceptam ir trīs atsevšķas sēdvietas, un automobilis ir paredzēts izmantošanai ar algotu šoferi.

Visi greznības pilveidojumi paredzēti aizmugurē sēdošajiem pasažieriem. Savukārt uz automobiļa griestiem tiks projicēti dažādi noskaņojuma video – lietus, ziemeļblāzma, Skandināvijas mežs, gulbju ezers, arhipelāgs u.c. Kā norāda autoražotājs, katrs no šiem motīviem ir paredzēts atšķirīgam noskaņojumam – sākot no relaksējošā un beidzot ar uzmundrinošo.

Tāpat kā "Excellence" modifikācijā, arī "Ambience" ļauj aizmugurē sēdošajam pasažierim pilnībā elektriski nolocīt priekšējo sēdekli un izmantot to kā paliktni kājām. Par pirmšķirīgu mūzikas skanējumu rūpējas "Bowers & Wilkins" audio sistēma ar izgaismotiem skaļruņiem.

Lai arī "Ambience" versija ir izstrādāta kā koncepts, "Volvo" izskata iespēju tajā ieviestās inovācijas piedāvāt "Excellence" modifikācijā Ķīnas tirgum.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!