Foto: Publicitātes attēli

Nesen "Volkswagen" (VW) prezentēja jauno "ID.7", kas ir pilnībā elektrisks modelis vidējā izmēra automobiļu klasē. Savukārt jau rudenī tiks prezentēta tā dinamiskākā versija – "ID.7 GTX".

Aprīkots ar divu elektromotoru visu riteņu piedziņu un vairākiem sportiskiem dizaina elementiem, šis garajiem braucieniem piemērotais automobilis ir dinamiskākais "ID.7". Jaunā "GTX" modeļa prezentācija paredzēta izstādē "IAA Mobility" Minhenē, kas norisināsies no 5. līdz 10. septembrim.

Sarkanā krāsa ir integrēta auto sēdekļos, instrumentu panelī un durvīs, izceļot modeļa sportiskumu. Savukārt eksterjeru raksturo elementi melnā krāsā. Apvienojumā ar standarta komplektācijā iekļauto melnās krāsas jumtu un aptumšotajiem stikliem šie elementi nodrošina, ka arī gaidāmajam "ID.7 GTX" būs īpašs un atšķirīgs dizains.

Tāpat kā iepriekšējos "GTX" modeļos "ID.4" un "ID.5", automobiļa braukšanas dinamikas kontroles sistēma ir atbildīga par "ID.7 GTX" divu motoru visu riteņu piedziņas sistēmas viedu vadību. Šīs VW izstrādātās programmatūras mērķis ir panākt optimālu efektivitātes, dinamikas un braukšanas stabilitātes kombināciju. Automobiļa braukšanas dinamikas kontroles sistēma kontrolē ne tikai piedziņu, bet arī visas bremžu, stūrēšanas un piekares vadības sistēmas atkarībā no izvēlētā braukšanas režīma.

Automobiļa ritošā daļa un stūres iekārta ir būtiski uzlabota, balstoties uz MEB platformu, un piedāvā plašu diapazonu starp komfortu un sportiskumu, pateicoties iespējai izvēlēties braukšanas režīmu. Tas norāda uz "ID.7 GTX" flagmaņa statusu "ID." saimē.

Sportiskais "GTX" zīmols ar visiem tā pilnībā elektriskajiem modeļiem VW produktu portfelī atrodas jau divus gadus. Šie dinamiskie automobiļi apvieno elektrisko mobilitāti, ilgtspējību un viedu sportiskumu. To sportiskais dizains arī izceļ "GTX" modeļu īpašo raksturu un kvalitāti.

Fotogalerija ar standarta "VW ID.7":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!