Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volkswagen" (VW) Ženēvas autoizstādē prezentējusi jauno "Golf Sportsvan TDI BlueMotion" modifikāciju. Šī ekonomiskā versija patērē vien 3,6 litrus dīzeļa uz 100 kilometriem, bet CO2 izmešu līmenis izplūdē ir 95 g/km.

Izmantojot "BlueMotion" tehnoloģiju, VW nepārtraukti uzlabo savu efektīvo modeļu klāstu, papildinot automobiļu sērijas ar progresīviem, degvielu taupošiem un zema izmešu līmeņa modifikācijām.

"VW Golf Sportsvan TDI BlueMotion" aprīkots ar 110 ZS jaudīgu dīzeļmotoru. Tāpat šīs versijas automobilim aerodinamikas uzlabošanai ir par 15 mm pazemināts klīrenss, īpašs spoileris, ārpusē daļēji slēgts radiatora dekoratīvais režģis ar zilu līniju, daļēji noslēgts ventilācijas režģis ar radiatora vārstu aiz tā, uzlabota dzesēšanas gaisa plūsma un īpaši zemgrīdas paneļi.

"VW Golf Sportsvan TDI BlueMotion" ir pieejams "Trendline" un "Comfortline" versijā. Īpaša "BlueMotion" raksturīga iezīme ir 15 collu vieglmetāla diski un riepas ar zemu rites pretestību. Jaunais "BlueMotion" modelis ir papildināts arī ar "Start/Stop" sistēmu, reģeneratīvās bremzēšans funkciju, uzlabotu TDI dzinēju un pārveidotu sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Jaunais "VW Golf Sportsvan TDI BlueMotion" būs pieejams Vācijā no šā gada vasaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!