Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volkswagen" (VW) atjauninājusi otrās paaudzes "Sharan" modeli. Plašākai sabiedrībai modernizētais automobilis pirmo reizi tiks parādīts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē. "VW Sharan" ir atjaunināts dizains, tomēr būtiskākās izmaiņas ir spēka agregātu piedāvājumā.

Modernizētais "VW Sharan" būs pieejams arī ar jauno 1,4 litru turbopūtes benzīna motoru, kas attīsta 150 zirgspēku jaudu, tāpat tam tiks piedāvāts divlitru turbopūtes benzīna dzinējs ar 220 ZS. No dīzeļdzinējiem būs divu litru agregāts, kas atkarībā no versijas attīsta 115, 150 vai 184 ZS jaudu.

Transmisijas – sešpakāpju manuālā vai tāda paša pārnesumu skaita divsajūgu sekvenciālā DSG. Savukārt versijai ar 150 ZS jaudīgo dīzeļmotoru būs pieejama arī "4Motion" pilnpiedziņas sistēma.

Modernizētais "VW Sharan" ieguvis diožu aizmugurējos lukturus, jauna dizaina 16 collu riteņu diskus un jaunus virsbūves krāsojuma toņus. Atjauninātā vienapjoma automobiļa salonā ir mazliet citāda dizaina priekšējais panelis, stūresrats un 12 virzienos regulējami sēdekļi ar masāžas funkciju.

Tāpat uzlabotajam automobilim pieejama multimediju sistēma ar piecu vai 6,5 collu skārienjutīgo ekrānu, navigācijas sistēma, kā arī iespēja izmantot "Android Auto" un "Apple CarPlay" operētājsistēmu.

Tirdzniecībā Vācijā atjauninātais "VW Sharan" nonāks aprīlī, bet pārējās Eiropas valstīs tas gaidāms vasarā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!