Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volkswagen" (VW) publicējusi attēlus ar "Tiguan" septiņvietīgās modifikācijas "Allspace" versiju Eiropas tirgum. Plašākai sabiedrībai šis automobilis pirmo reizi tiks parādīts šonedēļ notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

"VW Tiguan Allspace" riteņu garenbāze ir par 109 milimetriem garāka nekā standarta modelim un sasniedz 2790 mm. Savukārt "Allspace" kopgarums sasniedz 4,7 metrus (+215 mm).

"Allspace" modifikācija būs pieejama ne tikai septiņu, bet arī standarta piecu sēdvietu versijā. Šādā gadījumā bagāžas nodalījuma tilpums sasniedz 760 litru, bet ar nolaistām aizmugurējo sēdekļu atzveltnēm – 1920 l.

Savukārt versijā ar trešo sēdekļu rindu bagāžas nodalījuma tilpums ir 230 l, bet nolaistu pēdējās sēdekļu rindas atzveltņu gadījumā – 700 l. Ja nolaiž vēl arī otrās sēdekļu rindas atzveltnes, tad bagāžas nodalījuma tilpums "Allspace" versijā pieaug līdz 1775 l.

"VW Tiguan Allspace" būs pieejams kā versijā tikai ar priekšējo, tā arī visu riteņu piedziņu. Klientu izvēlei tiks piedāvāti trīs benzīna dzinēji (150, 180 un 220 ZS), kā arī trīs dīzeļmotori (150, 190 un 240 ZS).

Eksterjera noformējuma ziņā automobilis būs pieejams standarta un "apvidus" versijā. Otrajā gadījumā "Allspace" iegūs, piemēram, citāda dizaina priekšējo buferi, kas par septiņiem grādiem uzlabos priekšējo pārkari.

Tirdzniecībā "VW Tiguan Allspace" nonāks septembrī. Vācijā bāzes versijā tas maksās no 30 tūkstošiem eiro.

Atgādinām, ka septiņvietīgais "VW Tiguan" pasaules pirmizrādi piedzīvoja gada sākumā Detroitas autoizstādē. Ziemeļamerikā tas būs pieejams bez "Allspace" piebildes modeļa nosaukumā. Tāpat pagarinātais "VW Tiguan" būs pieejams arī Ķīnā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!