Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē, 5.jūlijā, lielajā "333" ovāla trasē pirmo reizi norisināsies "Legend" automašīnu sacensības, turklāt sacsīkstēm būs neierasts formāts un dalībnieku vidū būs viens no labākajiem Baltijas autošosejas pilotiem Haralds Šlēgelmilhs, informē pasākuma rīkotāji.

Sacensību formāts būs līdz šim Latvijā nepieredzēts un līdzīgs kā "Legend" sacensību dzimtenē ASV – ovāla aplis ar obligātu "džokera" apļa veikšanu divas reizes. Braucējiem tas nozīmē sīvu cīņu par pozīcijām trasē un rezultātiem, bet skatītājiem aizraujošu sacensību vērošanu, kurā pārredzama ir visa trase ar regulāriem apdzīšanas manevriem.

Paredzēts, ka sacensībās piedalīsies braucēji no Krievijas, Ukrainas, Gruzijas un Latvijas, tajā skaitā arī viens no Latvijas ātrākajiem autošosejas pilotiem Haralds Šlēgelmilhs un viņa "Lamborghini" seriāla komandas biedrs gruzīns Šota Abhazava.

Sacensību treniņbraucieni sāksies pulksten 11:00, kvalifikācijas braucieni paredzēti pulksten 12:15, bet sacensību braucieni - 13:15 un 14:15.

Ieeja pasākumā – bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!