Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Ar sacensībām "Gulbis" turpināsies 2019. gada minirallija sezona. Gulbenes pusē notiekošās sacensības gaidīs sportistus, skatītājus un līdzjutējus 8. jūnijā.

"Gulbis" pagājušajā gadā ieguva godpilno labākā minirallija titulu Latvijas Minirallija kausa 2018. gada sezonas dalībnieku vērtējumā. Organizatori neslēpj, ka arī šogad tiek cītīgi strādāts, lai sacensību finišā braucēji būtu gandarīti un izbaudījuši īstu rallija sajūtu.

Visi seši sacensību ātrumposmi norisināsies uz grants seguma ceļiem Gulbenes apkārtnē un kopējais distances garums, kas veicams sacensību režīmā, pārsniegs 20 km. Minirallija "Gulbis"sacensību vadītājs Jānis Sniedzāns stāsta, ka trase ir izveidota, izmantojot leģendārā ziemas rallija "Sarma" ātrumposmus – gan labi zināmus, gan kādu laiku nebrauktus.

Kā jau ierasts, arī šogad minirallija centrs būs izvietots Gulbenē, Kļavu ielā 30. 8. jūnija rīta pusi dalībnieki veltīs, lai iepazītos ar trasi un pirmās ekipāžas starts plānots pulksten 13.40. Pēc cīņām ātrumposmos uzvarētāji tiks sveikti apbalvošanas ceremonijā Gulbenes centrālajā skvērā pulksten 20.20.

Pieteikšanās minirallijam "Gulbis 2019" notiek interneta vietnē Minirallijs.lv. Dalībnieki sacensībām varēs pieteikties līdz 31. maijam, bet jau šobrīd sarakstā atrodami 40 ekipāžu pieteikumi – gan iepriekšējos gados minirallija trasē sevi pierādījuši braucēji, gan arī pavisam jauni dueti.

Miniralliju "Gulbis 2019" rīko SIA "Gulbenes Auto-Moto".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!