Foto: Publicitātes foto

"Audi Latvija" sadarbībā ar "Audi Sport" aicina visus motorsporta entuziastus un "Audi" zīmola cienītājus uz publisku tikšanos ar potenciālo FIA Pasaules Rallijkrosa čempionāta uzvarētāju Matiasu Ekstormu, kas norisināsies piektdien, 30. septembrī, pulksten 17, "Moler Auto Riga", pie Rīgas Motormuzeja, Eizenšteina ielā 6a.

Tikšanās laikā viesi varēs uzdot sportistam interesējošus jautājumus, pagūt saņemt autogrāfu un izbaudīt FIA Pasaules Rallijkrosa čempionāta atmosfēru, kas virmos ap Biķernieku trasi.

Zviedru auto sportists Matiass Ekstroms pārstāv "Audi Sport" jau kopš 2001. gada. Līdz šim izcīnot 21 uzvaru un divus DTM sacīkšu čempiona titulus, Ekstroms ir veiksmīgākais "Audi" DTM braucējs. Līdzās sportista panākumiem DTM viņš ir izveidojis arī savu rallijkrosa komandu EKS un pašlaik pirmo reizi sava karjerā pretendē uz FIA Pasaules Rallijkrosa čempiona titulu. Pēc čempionātā aizvadītajiem trim posmiem Zviedru sportists ir izvirzījies vadībā ar desmit punktu pārsvaru.

Tikšanās laikā Ekstorms publiski sveiks arī "Audi Latvija" sadarbībā ar "Audi Sport" organizētā konkursa uzvarētājus, kuri iegūs iespēju visas brīvdienas pavadīt kopā ar EKS komandu FIA Pasaules Rallijkrosa čempionāta Latvijas posmā aizkulisēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!