Foto: McLaren

Pēc iespaidīgās avārijas F-1 pirmssezonas testos Barselonas trasē Fernando Alonso ("McLaren") no atmiņas pazuduši pēdējie 20 gadi no viņa dzīves un pilots domājis, ka ir 14 gadus vecs pusaudzis, kas brauc kartinga sacensībās, ziņo ārzemju mediji.

"Mani sauc Fernando, es braucu ar kartingu un gribu kļūt par F-1 pilotu," Alonso atbildējis ārstiem uz jautājumu, kā viņu sauc un ko viņš atceras no avārijas, raksta franču izdevums "Le Pais".

Spāņu F-1 čempions domājis, ka tagad ir 1995. gads, bija aizmirsis savu debiju F-1 "Minardi" komandā 2001. gadā, un to, ka 2005. gadā kļuva par visu laiku jaunāko F-1 čempionu. Tāpat viņš neko neatceroties arī no avārijas, kas notika testu laikā.

Kā zināms, ārsti ieteikuši Alonso izlaist šīsezonas pirmo posmu Austrālijā, baidoties no atkārtota smadzeņu satricinājuma, kas varētu izraisīt smagus smadzeņu bojājumus vai pat nāvi.

It will be tough not to be in Australia, but I understand the recommendations. A second impact in less than 21 days "NO" #countdownMalaysia

— Fernando Alonso (@alo_oficial) March 3, 2015

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!