Foto: Publicitātes foto

Uzvarējis Ķīnas "Grand Prix" izcīņā, Fernando Alonso neuzskata, ka turpmāk "Ferrari"komanda cīnīsies par uzvaru visos atlikušajos F-1 čempionāta posmos, raksta ārzemju mediji.

"Domāju, ir nedaudz par agru runāt par pretendēšanu uz titulu, mums ir jāpagaida līdz vasaras pārtraukumam, tad būs redzams, kurš ir izteikts līderis," intervijā izdevumam "Autosport" saka Alonso. "Cerams, mēs būsim šajā līderu grupā."

Kā ziņots, Alonso uzvarēja Ķīnas posmā, finišā par 10 sekundēm apsteidzot otrās vietas ieguvēju Kimi Raikonenu ("Lotus").

"Domāju, šobrīd mēs esam vienā līmenī ar "Lotus", "Red Bull" un "Mercedes"," saka Alonso. "Neredzu, ka pārsvars piederētu vienai komandai. Austrālijā "Red Bull" dominēja, taču sacīkstē nebija tik pārliecinoši, Malaizijā jau vairākas komandas cīnījās līdzvērtīgi, un Ķīnā tāpat. Nākotnē jāskatās, ko dos jaunākie uzlabojumi, ko komandas ieviesīs savās formulās, un kas notiks sacensībās."

Kā zināms, šosezon trijos F-1 čempionāta posmos bijuši trīs uzvarētāji - sezonas atklāšanas posmā Austrālijā uzvarēja Raikonens, Malaizijā - Sebastjans Fetels ("Red Bull"), Ķīnā - Alonso. Spāņu pilotam šī bija pirmā F-1 posma uzvara pēc pagājušā gada Vācijas "Grand Prix".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!