Foto: EPA/Scanpix/LETA

F-1 komanda "Aston Martin" nākamajā sezonā turpinās sadarbību ar saviem pilotiem Sebastjanu Fetelu un Lensu Strolu, vēsta komanda.

Fetels "Aston Martin" komandai pievienojās šajā sezonā un divreiz kāpis uz goda pjedestāla – Azerbaidžānā un Ungārijā. No Ungārijas posma Fetels gan tika diskvalificēts. Šajā sezonā Fetels ar 35 punktiem ierindojas 12. vietā, bet Strols ar 24 punktiem ieņem 13. pozīciju.

Nākamajā sezonā F-1 čempionātā spēkā stāsies jaunie tehniskie noteikumi, kuriem vajadzētu izlīdzināt spēka samēru trasē.

"Es ļoti gaidu iespēju braukt jaunās paaudzes F-1 mašīnās. Tās izskatās daudz citādāk, un jaunie noteikumi ļaus braucējiem sacensties daudz ciešāk. Sīvākas cīņas būs lieliskas gan braucējiem, gan faniem. Es domāju, ka tā ir lieliska iespēja "Aston Martin" komandai," sacīja Fetels.

Strols šo komandu pārstāv kopš 2019. gada, un viņš norādīja, ka viņš ar prieku sagaida savu sesto sezonu F-1 čempionātā. "Mēs šajā sezonā neesam sasnieguši izvirzītos mērķus, bet tas ir palielinājis mūsu izsalkumu pēc panākumiem nākamajā sezonā," norādīja Strols.

"Aston Martin" komanda Konstruktoru kausa kopvērtējumā ierindojas septītajā vietā ar 59 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!