Portāls "Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju, kurā skatītājiem ir iespēja ielūkoties dokumentālās filmas "Zelta gads" par Latvijas auto un moto sportistiem - Paulu Jonasu, Jāni Baumani, Reini Nitišu, Konstantīnu Calko un Kristapu Blušu - pirmizrādes aizkulisēs.

"Zelta Gads" stāsta par piecu Latvijas sportistu gaitām 2017. gadā, sekojot Paulam Jonasam pasaules čempionātā motokrosā, Jānim Baumanim un Reinim Nitišam pasaules čempionātā rallijkrosā ("Wordl RX") , Konstantīnam Calko leģendārajās Lemānas 24 stundu sacensībās un Kristapam Blušam ASV "Formula Drift" čempionātā. Filmas režisors ir skatītājiem pazīstamais "Ātruma cilts" vadītājs Ilmārs Līkums.

Pauls Timrots devās uz filmas pirmizrādi, lai klātienē aprunātos ar radošo komandu un galvenajiem varoņiem brīdi pirms filma pirmo reizi skatāma uz lielā ekrāna. Tāpat arī Pauls noskaidroja, kādas ir skatītāju, autosportam pietuvinātu personu un "benzīngalvu" emocijas pēc pirmizrādes. Vai filma tāpat kā tās galvenie varoņi palīdzēs nest Latvijas vārdu pasaulē, uzzināsim jaunajā "Ātruma cilts" raidījumā.

Skatītāju iecienītais raidījums "ZeKurbulis" ir pārtapis par "Ātruma cilti", jo stāsti ir ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, raidījuma komanda dosies arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!