"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma "Ātruma cilts" speciālizlaidumu "Iedo' izbraukt!". Šajā raidījumā slavenību rallijkrosa duelī sacenšas divi spēcīgi finansisti – Latvijas Republikas finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) un "Banka Citadele" valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis.

Gunti Beļavski un Danu Reiznieci-Ozolu vieno ne tikai finanšu joma – abi atzīst, ka savas pirmās avārijas piedzīvojuši jaunībā, neilgi pēc autovadītāja tiesību iegūšanas. Lai gan finanšu ministrei pēdējā laikā pie auto stūres sanāk sēsties retāk, šo procesu viņa vienmēr izbauda kā meditāciju ar labu mūziku salonā. Iebildumi ir vien pret grants ceļiem, jo tieši tur piedzīvota pirmā avārija.

Arī Beļavskis jūtas labi pie stūres un neiebilst pret garākiem izbraucieniem. Attālums Rīga-Daugavpils un atpakaļ viņam ir tīrais nieks. Savas prasmes viņš stiprina pie motocikla stūres, kas ļauj labāk izjust ceļu un attīstīt reakcijas ātrumu.

Pirms spēku izmēģināšanas sacīkstēs sporta kompleksa "333" speciālajā "Iedo' izbraukt!" rallijkrosa trasē abi ir aizvadījuši intensīvus treniņus kopā ar pasaules līmeņa braucēju un treneri Reini Nitišu. Kurš no dueļa dalībniekiem pārsteigs ar apbrīnojamu mieru, bet kurš finišu sasniegs ar platu smaidu sejā, var redzēt jaunajā raidījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!