"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Šajā raidījumā viss būs par un ap rūcošiem, jaudīgiem motoriem, jo viesos ir rallijkrosa braucējs Roberts Vītols, kurš startē Lielbritānijas rallijkrosa čempionātā. Un būs arī jauna rubrika "Atrasts Instagram", kur "Ātruma cilts" uzmanību piesaistījis Jānis Kravalis – jauna seja motoru sporta pasaulē.

Latvijas rallijkrosa braucējs Roberts Vītols ir veiksmīgi aizvadījis Lielbritānijas Junioru rallijkrosa čempionāta pirmo posmu, izcīnot augsto trešo vietu Junioru klasē. Sarunā ar Paulu Timrotu viņš skaidro, kādēļ nolēmis startēt tieši Lielbritānijas čempionātā un kā latvietim izdevās iejusties starp angļu braucējiem, sasniedzot labus rezultātus jau pirmajā braucienā. Tomēr priekšā vēl ir vesela sezona. Vai pēc tās, nākotnē Roberta Vītola plānos ir doties Reiņa Nitiša pēdās un startēt arī pasaules čempionātā, tiek noskaidrots jaunākajā "Ātruma cilts" raidījuma sērijā.

Pauls uz sarunu aicinājis arī motoru vadības bloku uzstādīšanas meistaru Jāni Kravali, kurš sociālo tīklu vietnē "Instagram" aktīvi dalās ar saviem panākumiem automašīnu vadības bloku snieguma uzlabošanā. Sācis ar ielas mašīnām, Jānis nu atpazīstamību gūst arī autosportistu aprindās. Kravalis sarunā atklāj, kādi, viņaprāt, ir jaudīgākie motori, cik lielu jaudas pieaugumu nepārveidotam motoram ar viņa palīdzību iespējams panākt, un kur var apgūt tik unikālas zināšanas un prasmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!