Bijušais WRC pilots Tonijs Gārdemeisters arī šogad piedalīsies "auto24 Rally Estonia", šoreiz startējot ar klasiskās piedziņas "BMW M3" automašīnu, informē "TGS Worldwide" komanda.

"Pērn mēs piedalījāmies "Mad-Croc Rally Estonia" un izcīnījām te trešo vietu," atceras Gārdemeistrers. "Man ļoti patīk šis rallijs, Otepes apkārtnes ceļi un atmosfēra, tāpēc ar prieku piedalīšos šajā rallijā atkal."

Pērn Gārdemeisters Igaunijā startēja ar "Ford Fiesta S2000" klases auto, bet šoreiz viņš pilotēs radikāli atšķirīgu auto – klasiskās piedziņas BMW. "Nolēmu sagādāt pārsteigumu skatītājiem un atvest manu BMW," saka rallists. "Domāju, tā būs atraktīva un interesanta cīņa, jo mans mērķis ir uzvara klasē. Mēs šim rallijam gatavojām arī mūsu "Škoda Fabia S2000", taču plāni pēdējā brīdī mainījās, klients no auto atteicās un šī mašīna tagad ir brīvi izīrējama."

Šosezon Tonijs Gārdemeisters, kurš pērn iekļuva godalgoto trijniekā pēdējā Latvijas čempionāta posmā, rallijā "Latvija 2010", piedalās "Intercontinental Rally Challenge" (IRC) seriālā.

Jau ziņojām, ka "auto24 Rally Estonia" piedalīsies tādas WRC zvaigznes kā MINI WRC komandas pilots Kriss Mīke, pasaules junioru čempions Martins Prokops un WRC ieskaites dalībnieks Deniss Kuipers, kā arī "Ford WRT" pilota Jari-Mati Latvalas tēvs Jari Latvala vēsturisko auto ieskaitē.

"auto24 Rally Estonia" risināsies 15. un 16. jūlijā Otepes apkārtnē Dienvidigaunijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!