"auto 24 Rally Estonia", kas risināsies 15.-16.jūlijā, piedalīsies Jari Latvala, "Ford WRT" komandas pilota Jari-Mati Latvalas tēvs, kurš Igaunijā sacentīsies "Historic" klases ieskaitē, informē rallija organizatori.

"auto 24 Rally Estonia" kandidē uz iekļūšanu FIA vēsturisko auto Eiropas čempionāta kalendārā, un arī šogad tajā piedalīsies vairākas ekipāžas "Historic" ieskaitē, un viens no dalībniekiem būs pieredzējušais somu pilots Jari Latvala.

Latvala Igaunijā startēs ar "Ford Escort RS BDA" rallija automašīnu un stūrmani Asko Sarainenu. Latvala seniors pie iespējas labprāt piedalās vēsturisko automašīnu sacensībās – pērn FIA Eiropas čempionāta posmā Sardīnijā viņa pilotētā ekipāža izcīnīja trešo vietu.

"Es ļoti priecājos par iespēju braukt Igaunijā," saka Jari Latvala. "Pirms dažiem gadiem mans dēls uzvarēja šeit rallijā, būdams 17 gadus vecs. Ceļi Dienvidigaunijā ir ļoti labi un es ticu, ka ar klasiskās piedziņas "Ford" braukšana te būs ļoti jautra."

"auto24 Rally Estonia" klasiskā rallija ieskaitē bez spēcīgākajiem Baltijas rallistiem piedalīsies arī vairākas pasaules čempionāta zvaigznes – pasaules junioru čempions Martins Prokops, Deniss Kuipers un "MINI WRC" komandas līderis Kriss Mīke.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!