Foto: Publicitātes foto

"McLaren" komandas līderis Džensons Batons, kurš sezonas pirmajā posmā Austrālijā ierindojās devītajā vietā, ir satraukts par šāgada formulas sniegumu, raksta ārvalstu prese.

Britu pilots izteicies, ka ar ātrumu, kādu attīsta jaunā "McLaren", formula, nav iespējams cīnīties par uzvarām.

"Jau testos es sapratu, ka būs ļoti grūti, jo laiki, ko mēs uzrādījām, maigi izsakoties, nebija tie ātrākie," intervijā žurnālam "Autosport" saka Batons. "Diemžēl šobrīd varam teikt, ka ar šo bolīdu nevaram uzvarēt. Tas nav iespējams. Pēc sezonas pirmajām sacensībām tas varbūt izklausās muļķīgi, bet mums ir vajadzīgas globālas izmaiņas. Paskatīsimies, kā mums ies Malaizijā un tad domāsim, ko darīt tālāk."

"Mums pietrūkst piespiedējspēka, mums pietrūkst stabilitātes," atzīst otrs komandas pilots Serhio Peress, kurš Austrālijas "Grand Prix" ierindojās 11. vietā. "Mums ir nevis viena, bet vairākas problēmas. Formula nav pietiekami ātra, un tā ir mūsu realitāte."

"McLaren" komanda ir apsvērusi arī iespēju izmantot pagājušā gada formulu, kamēr jaunais bolīds tiktu attīstīts, taču šī iespēja ir maz ticama, norāda komandas vadītājs Martins Vitmāršs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!